Jemblem

Afandi Kusuma
Sarapan jemblem sik rek.



Abdi Ananda
Ono lagune iku

Fahmi AL Mujib Ridwan
Wah enak iku....

Zein Arief
wahh mantap iku lur karo kopi/teh

Nanin Tyas Hahha

Enak
Ksnenganku

Fandi Dev Adfan

Msih ada t....

Sujiati Asmani
Aq mau yng terbungkus daun

Muhammad Arlen As-Segaf
hmmmm... enak

Uky'thok
Aq subuh2 ae entek 5 bji..

Afandi Kusuma

colek Fatmi Asri Terate

Jokowi Galau
Niki senengane kulo

Pujianto Anto

Lha go aq endi bos,,,??

Simon Hermawan Halim

Wuenak loh kuwi...yummy...